Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2011 22:15 - Бивш гей защитава брака
Автор: petuk Категория: Други   
Прочетен: 2742 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 11.01.2012 20:24


 




Бивш гей защитава брака

 




image




 

Статията е публикувана на http://mamaitatko.com/top_news.php

 

Предистория:

На 2-ри ноември 2004 г. жителите на американския щат Охайо гласуват чрез референдум към конституцията на щата да се добави поправка, която изрично да дефинира брака като съюз между мъж и жена. С цел да защити брачната институция, поправката също така забранява юридическото признаване на всякакви форми на съвместно съжителство освен брак между мъж и жена.

Ето и текстът на поправката:

Само съюз между един мъж и една жена може да бъде брак валиден и зачитан от този щат и неговите политически подразделения. Този щат и неговите политически подразделения няма да създават или зачитат със законен статут взаимоотношенията на неженени лица, когато те са подобни по дизайн, качество и значимост на брака.

Според официалното преброяване в подкрепа на конституционната поправка са гласували 3,202,272 (61.64%). Против са гласували 1,992,561 (38.36%).

В подкрепа на закона свидетелства Г-н Грег Куинлан. Неговата реч (със съкращения) е поместена тук.

Г-н председател и членове на сенатския Комитет по финанси и финансови институции, благодаря ви за възможността да свидетелствам в подкрепа на охайовския закон за защита на брака.

Аз съм Грег Куинлан и това е моята красива жена Шерил. Аз се отказах от хомосексуалния начин на живот преди повече от 11 години. Жена ми стори същото преди повече от 4 години.

Хомосексуализмът е разстройство на половата идентичност.

Има много научни изследвания по темата и хиляди отделни случаи, които доказват, че хора с хомосексуални чувства могат да се променят чрез терапия и квалифицирана помощ. Няма нито биологично доказателство, нито пък изследване, което да е било повторено, нито пък генетичен тест, който да придава валидност на тезата, че хомосексуализмът е вроден. Никой не е роден гей, никой! Хомосексуализмът е емоционално разстройство, патология, която може да бъде променена, когато човек е силно мотивиран.

Ние с жена ми сме били жертви на сексуално тормоз като деца.

От първа ръка знаем, че да си гей не е весело, а начин на живот, в резултат на който се чувстваш отпаднал и подтиснат. Много хомосексуалисти са преживели емоционални травми като развод или смърт на родител, сексуален тормоз или други катаклизми по време на своето детство.

Като фелдшер аз гледах как 100 от моите приятели и познати умряха от СПИН и други болести.

След това спрях да броя. Неизчислима е вредата, която хомосексуалното поведение е нанесло и продължава да нанася. Аз живях като хомосексуалист повече от 9 години. Основах Дейтънския комитет на кампанията за човешки права и събрах хиляди долари за най-голямата американска гей организация.

През 1998 г. основах организацията Про-фамили нетуорк. Започнах и да помагам на тези, които искат да се откажат от хомосексуалния начин на живот.

Какво общо има всичко това със закона за защита на брака в Охайо?

Десетки хиляди хомосексуалисти са се променили и много други искат да се променят. Хомосексуализмът е поведение, не генетична особеност. Въз основа на доказаните факти няма никакво основание за еднополов брак, еднополови съжителства и партньорства. Никакво. Ние с жена ми, заедно с хиляди други, сме доказали, че лица с хомосексуални наклонности могат да се променят и следователно имат правото да сключват брак. Ние сме избрали да следваме указанията на нашия Създател. Това означава, че сме обвързани един към друг като мъж и жена.

Охайо трябва да защити своите граждани като защити брака, не да поощрява хомосексуализма. Политиката на този щат трябва да бъде, да помага на тези, които искат да им се помага.

Вие, членовете на Комитета по финанси и финансови институции, имате задължението да не поощрявате пагубно поведение.


Благодаря ви,
Грег и Шерил Куинлан

 

 

 

 



 

 

image















 





 

 
 



Гласувай:
3



1. strianakiev - Брака като институция или духовен обект?
10.10.2011 13:30
Бракът отдавна е преценен чрез опита на поколенията и е установено по чисто прагматичен път, че има две страни. Материална и духовна. Монотеистичните религии са наясно отдавна, какво е важното в брака, но това не им пречи да кокетничат с "науката" и "управниците". Разбира се, че всички религии теоретично казват, че брака е нов духовен обект, който се създава в присъствието на две души от различен пол за да се възстанови в този нов духовен обект единството на Твореца, към който се стремим искаме или не. За това в канона се казва, че Б-г СЪЧЕТАВА двете души а не духовника. Много хора не знаят, че и душите на това ниво имат пол. Преводът в Евангелието се тълкува неправилно. Не се съчетават две тела в едно тяло, а две души. Разликата е огромна, та нали за това казват, че брака е едно от тайнствата именно защото остава скрито за всички освен за тези, които се съчетават. Не е възможно да се съчетават две еднополови души защото в крайна сметка обединяването на Адам и Ева в една душа - Адам ще стане само от Твореца. Ако човек иска да изпълни предназначението си той следва да се репродуцира в човек а не в биологичен индивид, който ходи изправен и говори. Дълги години на хората беше внушавано какво ли не за брака, но много старателно се създаваха препятствия за да не се стигне до истината, че брака е нов духовен обект, който започва своя самостоятелен живот и основната грижа за неговото бъдеще е предопределена за душата на мъжа. Ако искаш обаче да манипулираш човешките индивиди не трябва да им казваш истината и те ще се възпроизвеждат, като биологични индивиди. Ще получиш стадо, което винаги има нужда от водач и няма да имаш никакви проблеми.
цитирай
2. lyuliak - ГЛАСУВАМ!
16.12.2013 22:36
Прекрасна статия
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petuk
Категория: Други
Прочетен: 86898
Постинги: 23
Коментари: 13
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031